---------------------------------- ---------------------------------- پیش بینی تعدیل مثبت " فسرب" :: پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس

پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس

https://tsemc.blog.ir
پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس
https://tsemc.blog.ir
دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
------ ***** | شایعات و شنیده های بورس | تحلیلهای تکنیکال و سیگنال خرید و فروش رایگان | گروه شرکتهای بورسی | ***** ------
بایگانی
--- تلگرام پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس ---
آخرین نظرات


شرکت ملی سرب و روی ایران در تاریخ 1360.9.24 تحت شماره ی 940 به صورت شرکت سهامی خاص در اداره ی ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی زنجان به ثبت رسیده و در تاریخ 1371.05.26 بهره برداری از کارخانه ی تولید سرب آغاز و عملیات اجرایی کارخانه تولید روی با ظرفیت 15 هزار تن در سال نیز از مرداد ماه 1375 شروع گشت که در تاریخ 25/04/1378 به بهره برداری رسید. شرکت در تاریخ 1379.02.31 به سهامی عام تبدیل گت و در تاریخ 1379.10.12در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است. مرکز اصلی شرکت در زنجان، کیلومتر 12 جاده قدیم زنجان-تهران می باشد. ضمنا با توجه به ترکیب سهامداران، شرکت ملی سرب و روی ایران از جمله شرکت های فرعی شرکت توسعه معادن روی ایران محسوب می گردد.

موضوع فعالیت شرکت

موضوع شرکت طبق ماده 2 اساسنامه شامل :

الف) موضوعات اصلی:

- تولید شمش سرب و روی، انواع آلیاژها و محصولات جانبی مربوطه، ایجاد و بهره برداری از کارخانجات تولید و تصفیه فلزات غیر آهنی و محصولات فرعی و جانبی وابسته به آنها.

- اکتشاف، استخراج، بهره برداری از معادن و پر عیار کردن انواع سنگ ها.

- توزیع، فروش، صادرات انواع محصولات، واردات مواد اولیه و تجهیزات مرتبط با فعالیت شرکت.

ب) موضوعات فرعی:

- انجام خدمات تولید و معاملات بازرگانی و صنعتی در داخل و خارج از کشور که بطور مستقیم و یا غیر مستقیم با تمام یا هر یک از موضوعات فوق مربوط باشد.

- تاسیس شرکت های جدید و با سرمایه گذاری در سایر شرکت ها در زمینه موضوع شرکت.

بر طبق گزارشات گروه بین­ المللی مطالعات سرب و روی مصرف سرانه روی در ایران 1.14 کیلوگرم است که این میزان معادل مصرف سرانه روی در آمریکای جنوبی است. متوسط مصرف سرانه در اروپای غربی 5.9 کیلوگرم و در آمریکای شمالی 3.4 کیلوگرم است. در چین متوسط سرانه در حدود 2.5 کیلوگرم است. این مطلب نشان می دهد که ایران دارای پتانسیل قابل ملاحظه­ای در جهت افزایش تقاضای روی بخصوص در صنایع گالوانیزاسیون و زیرساخت ها دارد.

تاکنون در ایران بیش از 600 کانسار و نشانه سرب و روی شناخته شده است، ولی تا به حال کار اکتشافی سیستماتیک برای شناخت غالب آنها صورت نگرفته و روند کانی‌زائی سرب و روی و ایالت‌های متالوژی آنها بصورت مطلوب شناسایی نشده است. بیشترین شناخت ما از ذخایر سرب و روی ایران منحصر به کارهای اکتشافی بر روی چندین کانسار (حدود بیست کانسار) است که از جمله آنها می‌توان به کانسارهای انگوران و آهنگران، لکان- کوشک، ایرانکوه، نخلک، مهدی‌آباد و دونا اشاره کرد.

در حوزه سرب نیز چشم انداز روشنی در خصوص افزایش تقاضا در ایران وجود دارد. در اروپای غربی متوسط هدف سرانه سالانه 4 کیلوگرم است. در چین متوسط مصرف سرانه 1.7 کیلوگرم و در هند 0.15 کیلوگرم است. در ایران متوسط سرانه 0.93 کیلوگرم است. باطریهای سرب، اسید مصرفی در اتومبیلها، موتورهای برقی، برق جانشین (UPS) در شبکه کامپیوتر و مخابرات میتواند بازار عمده ای در ایران بوجود آورد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی