شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند که از واسط سال گذشته با روندی صعودی همراه شده بود از محدوده قیمتی 170 تومان رشد خود را آغاز و بعد از گذشت مدتی همراه با اعلام اخباری که از سوی مدیران و مسئولین این شرکت در بازار مطرح شد، به قیمت 425 تومان رسید.
اوایل دی ماه سال 94 بعد از تغییر مدیریت در این مجموعه بورسی، مدیر عامل شرکت از فروش دارایی های غیر مولد و کم بازده شرکت خبر داد و این امر موجب شد تا سهام این مجموعه با افزایش تقاضا در بازار همراه شود.
از طرفی پیش از اعلام و انتشار این اخبار در شهریور ماه همان سال یکی مدیران این شرکت در یک رسانه مصاحبه ای در رابطه با احیا اراضی و تأسیس پارک فناوری آتیه انجام داد، که باعث اعتراض سهامداران خرد شرکت شد، چرا که در این مصاحبه و گزارش هیأت مدیره شرکت قبل از برگزاری مجمع افزایش سرمایه به ارزش افزوده قابل توجه ناشی از احیاء این اراضی تأکید بسیاری شده بود، اما با گذشت 3 ماه از طرف شرکت شفاف سازی ارائه نشده ولی با پیگیری های خبرنگار بورس نیوز شاهد ارائه اطلاعات و گزارش تفصیلی "واتی" در این خصوص بودیم، این شفاف سازی که در آبان ماه سال 94 منتشر شد، موجب ایجاد نوساناتی مثبت در قیمت سهام "واتی" شد و برای مدت دو روز شاهد ایجاد صف خرید در این نماد معاملاتی بودیم.
باز هم مدیران این مجموعه در بهمن ماه سال گذشته از پتانسیل ها، برنامه ها و طرح های "واتی" که تأثیر قابل توجهی در درآمد زایی این مجموعه خواهد داشت، سخن گفتند و باز هم طبق رویه گذشته شاهد صف خرید شدن و رشد قیمتی این سهم در بازه زمانی کوتاهی بودیم. این مصاحبه ها و خبرهای خوش تا اوایل تابستان سال جاری نیز ادامه داشت به طوریکه در مرحله آخر صعود قیمت هر سهم "واتی" از ابتدای خرداد ماه از 235 تومان به 425 تومان افزایش یافت.
در نتیجه این روند قیمتی و رشد آن تا حدود 425 تومان همچنان شاهد صف خرید در آن بودیم، اما سهامدار عمده با عرضه سنگین و پر حجم با ترساندن سهامدار و سرمایه گذار خرد و حقیقی روند قیمت سهم را به سمت نزول سوق داد، که این رفتار سهامدار عمده که مجموعه بانک صنعت و معدن می باشد در حالی با بهانه کنترل قیمت و جلوگیری از هیجانات کاذب صورت گرفت که تنها رنج منفی کشیدن در قیمت سهم به نظر می رسید و در ادامه سهامدار عمده فردای آن روز دوباره در درصدهای منفی اقدام به خرید همان تعداد سهم از صف فروش کرد که علت این خرید در 10 درصد کمتر و در صف فروش روز بعد با وجود از بین رفتن ارزش بازاری شرکت تحت تملک این سهامدار، مشخص نیست و به نظر می رسد دعوای بین سهامداران مجموعه باشد.
سوالی که ذهن اغلب سهامداران و فعالان بازار را به خود مشغول کرده آن است که چرا وقتی سهمی که بازار در قیمت های بالاتر حاضر به خرید آن بود، سهامدار عمده با عرضه صف خرید هیجان منفی و صف فروش در سهم ایجاد کرده و فردای همان روز اقدام به خرید همان تعداد سهام کند؟
پس از این اتفاقات روند منفی و نوسانی قیمت "واتی" آنچنان ادامه یافت که امروز شاهد بازگشت قیمت این سهم به مدار 200 تومانی هستیم در حالی که هیچ یک از وعده ها و اقداماتی که مدیران این مجموعه بورسی از آن خبر داده بودند به مرحله عمل نرسیده است و به نظر می رسد اعلام این برنامه ها و اخبار مثبت تنها فقط برای رشد قیمتی سهم و ایجاد هیجان مثبت بوده باشد.
چرا که اگر قصد سهامدار عمده این مجموعه حمایت از سهم بود بعد از صف فروش کردن و عرضه صف خرید در قیمت 425 تومان در قیمت های 52 درصد کمتر، یعنی محدوده قیمتی 200 تومان حاضر به خرید این سهم نیستند در حالی که در یکی از خبرها، مدیران این شرکت NAV هر سهم "واتی" با ارزش و بیش از هزار تومانی را دور از انتظار ندانستند.
با وجود تمامی این بی برنامگیهای سهامدار عمده به عنوان یکی از قدیمی های بورس و وعده های مختلف از سمت مدیران مجموعه در ابن بین تنها باعث از بین رفتن سرمایه سهامدار خرد و حقیقی این مجموعه شده و همانطور که عنوان شد این وعده ها که قریب به یکسال است که عملی نشده و به نظر می رسد تنها برای ایجاد روندی مثبت و افزایش قیمت در این نماد معاملاتی بوده باشد.