---------------------------------- ---------------------------------- علت رشد 134 درصدی قیمت "شراز" :: پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس

پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس

https://tsemc.blog.ir
پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس
https://tsemc.blog.ir
دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
------ ***** | شایعات و شنیده های بورس | تحلیلهای تکنیکال و سیگنال خرید و فروش رایگان | گروه شرکتهای بورسی | ***** ------
بایگانی
--- تلگرام پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس ---
آخرین نظرات

قیمت سهام شرکت پالایش نفت شیراز از ابتدای خرداد ماه سال جاری نوسانات مثبت و منفی بسیاری را به ثبت رسانده که برآیند آنها از رشد 134 درصدی "شراز" حکایت دارد و طی یک هفته گذشته نیز شاهد صف خرید در این نماد معاملاتی هستیم.

مدیر مالی شرکت پالایش نفت شیراز ناصر تنگستانی عنوان کرد: برنامه های مصوب شده "شراز" در بودجه سال مالی جاری به طور کامل در حال انجام است، برنامه و طرح جدید و ویژه ای در دست اجرا نداریم. تاکنون طبق بودجه از لحاظ مقداری تولید و فروش محقق شده و انتظار می رود تا پایان سال نیز این روند همچنان ادامه داشته باشد، اما از لحاظ مبلغی باید منتظر اعلام نرخ ها از طرف وزارت نفت باشیم.

ناصر تنگستانی در ادامه در رابطه با علت صف خرید و اقبال سهامداران به سهام این شرکت گفت: به نظر می رسد رشد قیمت سهام "شراز" طی چند ماه اخیر به دلیل اقبال سهامداران این مجموعه و بنا به تحلیل و تشخیص آنها می باشد و اتفاق خاصی در فعالیت های شرکت رخ نداده و سهامدار عمده برنامه ای جهت تغییر روند قمیتی سهام این شرکت ندارد. البته رشد قیمت نفت و فرآورده های نفتی طی چند مدت اخیر صعودی بوده و برخی افراد در تحلیل های خود به این نتیجه رسیده اند که بودجه سال جاری پالایش نفت شیراز نسبت به سال گذشته بهتر بوده و اقدام به خرید سهام این شرکت کرده اند.

وی گفت: هنوز اطلاعاتی از نرخ فروش فرآورده های پالایشی به ما اعلام نشده و نمی توان در رابطه با تغییر بودجه تعدیل آن اظهار نظر کرد.

این مقام مسئول در خاتمه گفت: بر اساس تجربیات سال های گذشته نوسانات قیمت نفت و فرآورده های نفتی هیچگاه به صورت مستقیم بر سودآوری شرکت های پالایشی اثر نداشته است چرا که نرخ فروش فرآورده های این شرکت ها را دولت اعلام می کند تا زمان اعلام آن نمی توان تأثیر آن را به صورت دقیق بررسی کرد، اما حتماً رشد قیمت نفت و فرآورده های نفتی بر سودآوری این مجموعه ها اثر گذار خواهد بود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی