---------------------------------- ---------------------------------- شنیده ها و شایعات بازار 22 اردیبهشت :: پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس

پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس

https://tsemc.blog.ir
پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس
https://tsemc.blog.ir
دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
------ ***** | شایعات و شنیده های بورس | تحلیلهای تکنیکال و سیگنال خرید و فروش رایگان | گروه شرکتهای بورسی | ***** ------
بایگانی
--- تلگرام پایگاه اطلاع رسانی بورس و فرابورس ---
آخرین نظرات

غپاک

گفته میشود «غپاک» پس از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی، افزایش سرمایه دیگری را بررسی می کند.

معدنی

خبرها حاکى از رایزنى مدیران این شرکت ها براى به صفر رساندن بهره مالکانه میباشد .

فارس 

دفاتر هلدینگ خلیج فارس در اروپا بازگشایی می شود
نژاد سلیم از بازگشایی دفاتر شرکتها و نمایندگیهای فروش محصولات هلدینگ خلیج فارس در قاره اروپا در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: برای کسب این بازار سنتی قصد داریم در همه نمایشگاههای بین المللی حضور یابیم

پتروشیمی ها

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با بیان اینکه پس از اجرایی شدن برجام، شرکتهای صاحب نام جهانی برای تجارت، سرمایه گذاری و انتقال فناوری به سمت ایران روی آورده اند، گفت: ظرفیت واحد تولید پروپیلن از متانول با همکاری شرکت لورگی آلمان به ۵۰۰ هزار تن افزایش می یابد.

فارس

مدیرعامل پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس با تاکید بر این که بخش زیادی از بدهی هلدینگ خلیج فارس بابت خوراک به npc پرداخت شده است، گفت: تلاش می شود تا دو سال آینده مابقی این بدهی پرداخت شود.نژادسلیم درگفتگویی کوتاه با همفکران در باره تعیین قیمت خوراک مایع پتروشیمی ها نیز گفت: این هلدینگ برنامه ریزی کرده تا دوسال آینده کل بدهی خود را درباره نرخ خوراک بپردازد.او تصریح می کند: بخشی از این بدهی پرداخت شده و مابقی نیز برنامه ریزی شده برای دوسال آینده.وی صنعت پتروشیمی را صنعتی رو به رشد عنوان می کند و می افزاید: پتروشیمی از صنایع مورد توجه سرمایه گذاران خارجی پسابرجام است و به زودی شاهد رشد و اعتلای این صنعت خواهیم بود.

تایرا

خبرها از تایرا حکایت از آن دارد که این شکرت برای سال ۹۵ میتواند از طریق افزایش تولید ، فروش و صادرات و انعقاد قرار دادهای مشارکت با چند شرکت مطرح بین المللی و نیز با اجرای طرح تعویض تراکتورهای فرسوده در سالجاری به دنبال تامین اعتبار و موافقت وزارت کشاورزی با تولید تراکتورهای سنگین و مدرن است تا سود خود را افزایش دهد.

روغنی ها

در شرایطی که سال گذشته علی رغم تعهد صنایع روغن نباتی به حمایت از کشاورزان، دانه های روغنی تولید داخل در مقطعی خریداری نشد و پس از دخالت وزارت کشاورزی قائله ختم به خیر شد، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی از افزایش تعرفه واردات روغن خام برای صنایعی که محصول تولید داخل را از کشاورزان خریداری نکنند خبر داد.

کاذر

کاذر: بر اساس شنیده ها کاذر تعدیل مثبت بالای ۲۰۰ درصد دارد.

سیمانیها

به گزارش سیمان خبر و طبق اعلام منابع آگاه از روز شنبه قیمت هرتن سیمان در استان های تهران،البرز و قزوین بین ۶ تا ۷ هزار تومان افزایش پیدا خواهد کرد که با هماهنگی کارخانجات مرتبط به صورت یکپارچه در مناطق مذکور اعمال خواهد شد.

لخزر

افزایش سرمایه ۴۰۰ درصدی شرکت صنعتی پارس خزر در شرایط کنونی تکذیب شد.

پکرمان

طبق اخبار واصله از شرکت پکرمان سود هر سهم شرکت تا مبلغ ٢هزار ریال قابل تعدیل میباشد و سهم به زودی بسته میشود


شمواد

از نقل و انتقال تا بازارهای صادراتی جدید / شرکت پشم شیشه ایران با سرمایه ۶۷ میلیارد ریالی، در سال ۹۴ برای هر سهم ۱۲۰۷ ریال سود محقق کرد و بازدهی ۵۴ درصدی نصیب سهامداران خود نمود. در حالی که در سال های گذشته، به طور میانگین بیش از ۷۵ درصد سود تحقق یافته را بین سهامداران تقسیم می نمود، در مجمع سالانه پیشرو، تصمیم دارد به سبب عدم کفایت سرمایه در گردش و لزوم تقویت بنیه مالی شرکت، تنها ۵۰ درصد سود را به صورت نقدی تقسیم کند. به سبب قرارگیری کارخانه در منطقه مسکونی، مدتهاست که کپشیر درصدد جابجایی برآمده است. در همین راستا، به دنبال اخذ مجوز تغییر کاربری زمین مذکور می باشد. به همین جهت، احداث کارخانه جدید با ظرفیت تولید ۱۵۰۰۰ تن محصول را در دست اجرا دارد. در این زمینه نیز مکاتباتی با بانک های صنعت و معدن و سپه جهت دریافت تسهیلات ارزی و ریالی طرح انتقال، انجام شده است. علاوه بر این، بازارهای فروش جدید در خارج از کشور به خصوص عراق، افغانستان و آذربایجان شناسایی شده است. با توجه به روند سودسازی و طرح های توسعه کپشیر و همچنین برنامه افزایش ظرفیت تولید و تجهیز به ماشین آلات مدرن، می توان نسبت به آینده این شرکت خوشبین بود. البته هزینه بالای استهلاک ماشین آلات خط تولید ایزوگام، پایین بودن کل تناژ تولید و فروش با توجه به نیاز بازار، بالا بودن بهای تمام شده ایزوگام نسبت به رقبا و هزینه های حمل و لجستیک پشم شیشه به دلیل دور بودن از تامین کنندگان مواد اولیه و بازار فروش، از جمله نقاط ضعف کپشیر به شمار می رود.

ثشاهد

شرکت فرآوری و توسعه ابنیه شاهد با سرمایه ۷۰۰ میلیارد ریالی، یکی از اصلی ترین زیر مجموعه های ثشاهد می باشد که در سال ۹۴ موفق شد ۱۱۶۶ ریال سود به ازاء هر سهم شناسایی کند که نسبت به سال ۹۳ از رشد خیره کننده ۶۹۳ درصدی برخوردار است. همچنین، درآمد فروش این شرکت با ۵۴۳ درصد افزایش، به رقم ۱۹۳ میلیارد ریال رسید. اما نکته قابل توجه این است که ثشاهد در صورت های مالی خود، درآمد حاصل از سرمایه گذاری در شرکت فرآوری و توسعه ابنیه شاهد را ۱۰۸ میلیارد ریال برآورد کرده که به ازاء هر سهم ۱۵۴۳ ریال می شود. ثشاهد پیش بینی کرده ۹۰ درصد سود تحقق یافته این شرکت بین سهامداران تقسیم گردد. علاوه بر این، شرکت هرمز انرژی، دیگر زیرمجموعه ثشاهد، در سال ۹۴ با سرمایه ۹۶ میلیارد ریالی، ۶۶۱۴ ریال سود تحقق بخشید که نشان از رشد ۸۷ درصدی دارد. ثشاهد درآمد سرمایه گذاری در هرمز انرژی را ۷۲ میلیارد ریال پیش بینی کرده که معادل ۱۰۷۷۰ ریال برای هر سهم می باشد.

بسوئیچ

پارس سویچ سال ۹۴ را با سود تحقق یافته ۷۹۹ ریالی به ازاء هر سهم به پایان رساند که نسبت به سال ۹۳، رشد قابل توجه ۴۵ درصدی دارد. درآمد فروش شرکت با رشد ۳۸ درصدی همراه شده و ۸۴۲ میلیارد ریال از این محل کسب درآمد نمود. به سبب هزینه های جذب نشده در تولید، بسویچ با هزینه عملیاتی ۱۶ میلیارد ریالی مواجه گردید. ۲۱ میلیارد ریال هزینه مالی پرداخت شد که نسبت به سود عملیاتی ۲۳۷ میلیارد ریالی، رقم قابل توجهی نیست. سود سپرده بانکی و اوراق مشارکت به کمک شرکت آمد تا ۲۷ میلیارد ریال درآمد متفرقه شناسایی گردد. در نهایت، بسویچ با سرمایه ۲۵۰ میلیارد ریالی، بیش از ۱۹۹ میلیارد ریال سود خالص بدست آورد. سود تحقق یافته نسبت به آخرین پیش بینی شرکت، رشد ۱۹ درصدی را به معرض نمایش می گذارد. علت این تعدیل مثبت نیز افزایش ۸۱ میلیارد ریالی درآمد فروش و ۲۰ میلیارد ریالی درآمدهای متفرقه می باشد. شایان ذکر است که بسویچ در سال ۹۴ بازدهی ۸۵ درصدی نصیب سهامداران خود نمود.

فاسمین

شرکت کالسیمین با سود ۵۸ ریالی به ازاء هر سهم به سال ۹۴ خاتمه داد که نسبت به پیش بینی قبلی، کاهش ۵۵ درصدی نشان می دهد. با وجود این که درآمد فروش ۲۹۱ میلیارد ریال فراتر از پیش بینی ها تحقق یافت، اما به سبب افزایش بهای تمام شده، سود ناخالص افت ۲۸ درصدی را متحمل شد. به علاوه، کاهش ۵۴ میلیارد ریالی سایر درآمدهای عملیاتی، عاملی دیگر برای تعدیل منفی سنگین فاسمین شد. در مجموع، فاسمین ۲۴۹۶ میلیارد ریال درآمد فروش کسب کرد که ۱۶ درصد بیش از سال ۹۳ می باشد. ۱۲ میلیارد ریال سایر درآمدهای عملیاتی و ۱۳ میلیارد ریال درآمدهای متفرقه شناسایی کرده که اغلب مربوط به سود سهام و سود سپرده بانکی می باشد. نکته جالب توجه، افزایش ۲۰۰ درصدی هزینه مالی نسبت به سال ۹۳ است. فاسمین ۷۱ میلیارد ریال هزینه مالی پرداخت کرده که معادل ۴۱ درصد سود عملیاتی شرکت می باشد. در نهایت، فاسمین با سرمایه ۲۰۰۰ میلیارد ریالی در سال ۹۴ حدود ۱۱۵ میلیارد ریال سود خالص بدست آورده که ۸۵ درصد کاهش نسبت به سال ۹۳ نشان می دهد. شایان ذکر است که این شرکت EPS سال ۹۵ را ۲۲ ریال پیش بینی کرده است. فاسمین در سال ۹۴ زیان ۱۵ درصدی متوجه سهامداران خود کرده است.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی